Vi påtar oss transport ,graveoppdrag og asfaltering for andre bedrifter og private aktører. Vi er 9 ansatte og holder til i Tysvær Kommune.

Thore Knutsen Maskin og Transport as er opptatt av å levere kvalitet til riktig pris til avtalt tid,i nært samarbeid med kundens krav og ønsker.Vi står alltid på og gjør vårt beste for at våre kunder skal være fornøyd med tjenesten de har fått utført av oss.

Vi har fokus på HMS og er opptatt av at verken ansatte eller besøkende skal bli påført skade, vi skal hindre risiko for ulykker og sørge for en miljøvennlig drift.Våre ansatte skal ha en trygg arbeidsplass der de trives.                                               

Thore Knutsen Maskin og Transport as var "Gaselle "Bedrift  i 2011.                                                                                                                                                                                                                          Thore Knutsen Maskin og Transport as er registrert og godkjent i Startbank.                                                                                                                                                                                                                            Thore Knutsen Maskin og Transport as er Sentralt godkjent.                                                                                                                                                                                                                  

  

 

 


 

 

 

Kransemi hjemme på tunet.